Om os

Disagers dækker over en hunde- og kattepension samt kennel, som drives af Solveig og Thomas Ellegaard. Vi bor på Disagervej 10 i Slagelse på et nedlagt landbrug med masser af plads til dyrene.

Solveig har taget opdrætteruddannelsen hos DKK, har trænet Schæferhunde i PH, Schæferhundeklubben, IRO og Beredskabsstyrelsen i mere end 15 år. Solveig er certificeret redningshundefører i Beredskabsstyrelsen, hvor hun også er redningshundeinstruktør og censor i forbindelse med den nationale certificering af redningshunde. Solveig (og hendes schæferhund Hekate) bestod i 2015 en af verdens sværeste redningshundetests - IRO's internationale Mission Readiness Test - læs om deres oplevelse her.

Thomas har tidligere trænet 5 Border Collier i lydighed i DKK regi samt trænet Agility i mange år. Nu har han schæferne Viper og Wodka (efter Disager's Ratata), der trænes til redningshunde i IRO regi (henholdsvis spor og ruin/rundering).

Herudover er der Kim, som er født i 2017 og elsker hundene, hvalpene og kattene og i 2019 blev lillebror, Liam, født :-)