Ophold i kattepensionen

Før opholdet

Din kat skal have en gyldig vaccination, og du skal huske at medbringe vaccinationsattesten når du afleverer katten. Herudover må katten ikke være syg når du afleverer den. Hvis katten skal have medicin eller anden særlig pleje er det ikke umiddelbart et problem, men det skal aftales på forhånd.

Medbring gerne en kurv, tæppe eller lign. som katten er vant til, så den har noget hjemligt, mens den er i pension.


HUSK!

  • Gyldig vaccinationsattest
  • Et tæppe, kurv, en hule eller andet som din kat holder af (dog på eget ansvar).
  • Foder, hvis din kat skal have sit eget foder.
  • Informér os, hvis der er noget specielt vi bør vide om din kat.

Ankomst

Ved ankomsten skal du vise vaccinationsattesten og betale for opholdet, herefter går vi sammen ind i kattenpensionen, hvor din kat skal bo.

Husk ved ankomsten at fortælle om evt. medicin, foder, godbidder eller lign. din kat skal have under opholdet.

Opholdet

Din kat vil komme til at bo i en indendørs løbegård med varme. Fra den indendørsløbegård vil der via en kattelem være adgang til en overdækket udendørs løbegård, hvis du ønsker dette, og forudsat at der er plads (5 af vores løbegårde har også udvendig løbegård - 3 har kun indendørs, men de er tilgengæld lidt større).

Hver morgen og aften får katten frisk foder og vand og kattebakken bliver tømt.

Hvis der mod forventning skulle opstå sygdom eller lignende, så der efter vores vurdering er behov for dyrlægehjælp, søger vi dyrlæge på ejerens regning. Såfremt det er muligt, orienterer vi ejer inden vi søger dyrlæge.

Vi fodrer med Olivers - både i kennelen, katteriet og pensionen, og er meget glade for dette foder. Vi fodrer morgen og aften.

Du er også velkommen til at medbringe godbidder, men du kan også købe dette i vores lille butik (se priser under menupunktet butik).