Ophold i hundepensionen

Før opholdet

Din hund skal have en gyldig vaccination, og du skal huske at medbringe vaccinationsattesten når du afleverer hunden. Herudover må hunden ikke være syg når du afleverer den. Hvis hunden skal have medicin eller anden særlig pleje er det ikke umiddelbart et problem, men det skal aftales på forhånd.

Hunden skal være luftet, så den er klar til at komme i pensionen. Dette giver den bedste start på opholdet.

Medbring gerne en kurv, tæppe eller lign. som hunden er vant til, så den har noget hjemligt, mens den er i pension.


HUSK!

  • Gyldig vaccinationsattest
  • Et tæppe, kurv, en hule eller andet som din hund holder af (dog på eget ansvar).
  • Foder, hvis din hund skal have sit eget foder.
  • Informér os, hvis der er noget specielt vi bør vide om din hund.

Ankomst

Ved ankomsten skal du have din hund i snor. Dette både af hensyn til din egen hund, af hensyn til andre hunde og katte, som skal afleveres i pensionen og af hensyn til vores gårdkatte.

Ved ankomsten skal du vise vaccinationsattesten og betale for opholdet, herefter går vi sammen ned til pensionen, hvor din hund skal bo.

Husk ved ankomsten at fortælle om evt. medicin, foder, godbidder eller lign. din hund skal have under opholdet.

Opholdet

Din hund vil komme til at bo i en indendørs løbegård med gulvvarme. Fra den indendørsløbegård vil der via en hundelem være adgang til en overdækket udendørs løbegård. 

Herudover vil din hund blive luftet på vores indhegnede lufteareal. Hvis den må lege med hunde af det andet køn, får den lov til at lege med en anden hund (på ejernes ansvar). Ellers leger eller hygger vi med den alene - afhængig af din hunds behov. 

Efter lufteturen bliver den fodret og får frisk vand. Hvis din hund plejer at have mad stående altid, så får den det selvfølgelig også her. Alle hundene har selvfølgelig adgang til frisk vand døgnet rundt. 

Hvis der mod forventning skulle opstå sygdom eller lignende, så der efter vores vurdering er behov for dyrlægehjælp, søger vi dyrlæge på ejerens regning. Såfremt det er muligt, orienterer vi ejer inden vi søger dyrlæge.

Vi fodrer med Olivers - både i kennelen, katteriet og pensionen, og er meget glade for dette foder. Vi fodrer morgen og aften, men hvis du ønsker at din hund har mad stående døgnet rundt, så får den selvfølgelig det.

Hvis du ønsker, at din hund skal fodres med det foder den plejer at få, er du selvfølgelig meget velkommen til at medbringe dette.

Du er også velkommen til at medbringe godbidder/tyggeben, men du kan også købe dette i vores lille butik (se priser under menupunktet butik).